Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

Bekijk nu het tijdschema van KTM Dag 2016!

Op zaterdag vindt de Enduro rit plaats en 's avonds is KTM Landsard Live.

Op zondag vindt eveneens de Enduro rit plaats, daarnaast zijn er op en rondom het circuit diverse demo's, activiteiten en wedstrijden.

 


Wil je meer off-road ritten rijden en ben je nog geen lid van MON? Vraag dan nu de MON Off-road pas aan voor 2016 en 2017. Je krijgt korting en betaalt slechts € 85,-. Met deze pas kun je starten in: Testdagen KTM + Husky enz., OTR KTM dag, OTR Veghel, OTR Handel, OTR Eext, 4 uurs MC de Boemerang - Valkenswaard, 3 uurs MAC Veldhoven - Eindhoven, Crosscountry Groesbeek, OTR klasse maïsplak Handel, OTR klasse maïsplak Boekel, OTR klasse maïsplak Volkel, OTR klasse maïsplak st Oedenrode. Daarnaast kun je hiermee deelnemen aan clubcrossen, trainingen op MON banen en diverse bijzondere evenementen.

Vraag nu je pas aan!

 

Dit wordt een mooi feestje, we beginnen om 17.00 uur met feestmuziek en o.a. John West en Henk Dissel, maar nadien komt er een tand(wieltje) bij met o.a. DJ Paul Elstak en DJ Jean

Online Voorverkoop via:
www.rdtickets.nl/KTM-landsard

VVK adressen zijn:
Cafetaria Smulhuis Hapert en Reusel
Cafetaria de Smickel Veldhoven, Vessem en Son en Breugel
Cafe Restaurant Oers Gezellig


 

 


Genoeg spektakel in onze nieuwe klasse! De "gouwe ouwe" tijdens de KTM Dag 2016. Onze helden van vroeger stappen weer op.... met o.a. Kees v/d Ven, Pierre Karsmakers, Peter Herlings, Gerard Rond en nog veel, veel meer LEGENDS!


Na een spannende strijd met de Amerikanen Austin Forkner en Cooper Webb was het Herlings die als winnaar over de finish kwam en voor de derde keer in zijn carrière de wereldtitel in de wacht wist te slepen.

Tijdens de KTM Dag 2016 zal Jeffrey Herlings gehuldigd worden voor deze topprestatie! 


Binnenkort vind je hier alle informatie over de KTM Dag 2016 en de online inschrijvingen! Houd de website in de gaten!

 

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt de jaarlijkse KTM Dag plaats op Circuit de Landsard, achter Eindhoven Airport. Tijdens de mooiste off-road rit van Nederland, met een lengte van maar liefst 65 km, kunnen de off-road fanaten zowel op zaterdag als zondag compleet los!. Alle merken motoren en quads mogen deelnemen. Zondag zijn er een motorcross-wedstrijden in de MX1 en MX2 klasse, ook hier mogen alle merken starten. Daarnaast zijn er op zondag diverse demonstraties en activiteiten voor jong en oud, de entree voor bezoekers is gratis!

 


De inschrijving van de KTM Dag is open! Op 8 en 9 oktober is de 65 km [95% onverhard] lange Enduro-rit over, onder meer, de Oirschotse heide. Deze rit is opgesplitst in een zware route door mul zand en een minder zware route die voor iedereen geschikt is. Alle merken quads en motoren mogen starten om de Enduro!

Ook de inschrijving voor de motorcross is geopend! MX1 en MX2 motoren (alle merken) en de 85 SX kunnen de zondag met elkaar strijden op Circuit de Landsard. De winnaars van de hobbyklasse winnen zelfs een Golden Ticket voor de Red Bull Knock Out. De motorcross, en vele andere activiteiten, vinden plaats op zondag 9 oktober. Let op! Per klasse worden slechts 40 motorcrossers toegelaten.

Let op! Zonder inschrijving mag men niet starten! Schrijf nu in!

 


Op zaterdag 29 november vindt de Red Bull Knock Out plaats. De beste drie van de Hobbyklasses tijdens de motorcross-races van de KTM Dag winnen een Golden Ticket en mogen starten tijden dit bijzondere (en binnen 2 uur uitverkochte) event.

Het strand van Scheveningen is het decor van de zwaarste en grootste beachcross strandrace ter wereld. Welke motocrosser blijft het langst overeind en haalt de finish?